Frihed til at klare sig selv

– med en VELA-stol

Vi har en arbejdsstol til alle aldre

Udforsk

Se vores øvrige produkter

Mest besøgte sider

nytango badevaerelse 1 1 1

Forebyg fald med en VELA-stol

Hvordan kan en VELA-stole forebygge fald? Det kan den på flere måder – men først og fremmest giver stolen tryghed, sikkerhed og mindsker frygten for at falde.

Læs mere her
Kategori bred barn gangvogn

VELA har også gangvogne i sortimentet

VELA har overtaget produktion og salg af de kendte gangvogne: Meywalk og Buddy Roamer. Det betyder at vores dygtige VELA-konsulenter nu laver afprøvninger af gangvogne ligesom de gør ved vores andre VELA-produkter.

Læs mere om vores gangvogne

VELAs grundlægger, Vermund Larsen ønskede at være pioner for ergonomisk korrekte stole, og det blev han.

Læs mere om VELAs historie her

VELA fortællinger

case patrick 1 1 1

Patricks fortælling

Højdeindstilling gør det muligt for mig at hæve stolen, så jeg kan føre en samtale i øjenhøjde med andre. Samtidig kan jeg sænke stolen lavt nok til, at jeg kan sidde ned ved spisebordet sammen med min familie – højdeindstillingen er uundværlig!
Læs hele historien
Faldforebyggelse hos ældre - Kaj Henning er glad for sin VELA-stol

Kaj Hennings fortælling

Siden jeg har fået en VELA-stol, er jeg blevet mere aktiv i hverdagen og mindre bange for at falde. Jeg kan hjælpe mere til i hjemmet, og stolen skaber en stor tryghed både for min kone og jeg. VELA-stolen har givet mig mere frihed i mit eget hjem og øget min tillid til at udføre daglige opgaver!
Læs hele historien
Ståstøttestol med sædeløft case claus 1 1

Claus’ fortælling

Stolen bruger jeg både ved køkkenarbejde, madlavning og ved spisning. I køkkenet indstiller jeg sædet højt, så jeg kan stå ved køkkenbordet og arbejde, og jeg kan let betjene ovnen.
Læs hele historien
case lilly 1 1 1

Lillys fortælling

Nu laver jeg gerne mad til flere dage ad gangen, og det betyder en verden til forskel, at jeg selv kan skrælle kartoflerne. God kost betyder meget for et godt liv med gigt – og det giver jo appetit at bestille noget.
Læs hele historien
Stol med hjul og bremse aeldre amputation 1 1

Solveigs fortælling

Tidligere brændte jeg mig ustandseligt på ovnen, når jeg skulle tage noget ud af den. Det gør jeg ikke mere. Nu hæver jeg stolen op til ovnen og så brænder jeg mig ikke på kanten af lågen.
Læs hele historien

Nyheder fra VELA