ActiveRest

VELA Activerest - nyt revolutionerende siddesystem til el-kørestole

På Health & Rehab messen i Bella Center (2014) præsenterede VELA et nyt, revolutionerende siddesystem til el-kørestole, der skal forbedre siddekomfort og velvære hos brugeren samtidig med, at det skal minimere risikoen for tryksår.

VELA Activerest et en dynamisk siddeenhed, som er særdeles velegnet til de kørestolsbrugere, der har svært ved at ændre siddestilling i el-kørestolen i løbet af dagen. VELA Activerest giver optimal siddekomfort, naturligt skifte af siddestilling og derved en mere aktiv siddestilling. Siddeenheden skaber skiftevis aktivitet og hvile for musklerne samtidig med, at den modvirker træthed og øger koncentrationsevnen.

Cyklisk bevægelse og stimulans

Siddeenheden er bygget op med et særligt, elektronisk styret bevægelsessystem, der aktiverer og afslapper flere muskelgrupper. Stolens sæde og ryg bevæger sig samtidigt i en cyklus med bevægelse og støtte, og giver mikrostimulering og øget muskelaktivitet i brugerens ryg, bækken, mave og lænd.

VELA samarbejder med terapeuter og brugere af el-kørestole over hele landet for at få erfaringer fra praksis om brugen af Activerest. Har du lyst til at deltage, så kontakt Product Manager Brian Sørensen på ()

ActiveRest 528x185

VELA ActiveRest

  • Sædet bevæger den stillesiddende bruger, og sikrer at brugerens siddestilling varierer i løbet af dagen. 
  • VELA Activerest er til fordel for personer med mobilitetsproblemer, som ikke selv kan flytte sig i stolen, og derfor har forhøjet risiko for tryksår.

Kontakt VELA og hør nærmere 


Læs også