NYHED - Arbejdsstol VELA Tango 500 med ALB-ryglæn

VELA introducerer en helt ny model i serien af VELA Tango arbejdsstole, som indeholder den nyeste udvikling indenfor arbejdsstole

VELA Tango 500 har det revolutionerende ALB–ryglæn, som er et todelt, ergonomisk formet ryglæn, som består af en lændestøtte og en rygstøtte, der indstilles individuelt.

 

Ryglænet giver optimal støtte til lænd og bækken, understøtter det naturlige lændesvaj og støtter en rank kropsholdning på en ny og banebrydende måde, som er unik i forhold på andre ryglæn på markedet i dag.

Med VELA Tango 500 kan mennesker med funktionsnedsættelser nu få en endnu bedre siddestilling som bidrager til mobilitet, aktivitet og deltagelse i hverdagen eller på jobbet.

Desuden giver ALB-ryglænet varierende støtte omkring mave, lænd og bækken, hvilket giver mindre træthed i ryggen og hindrer, at man sidder og falder sammen.

VELA udviklede arbejdsstolen i 1970, i tæt samarbejde med ergo- og fysioterapeuter, og siden da, har VELA stolen hjulpet hundredetusindvis af mennesker med, at klare dagligdags opgaver og, ikke mindst, at klare sig selv. 

 

VELA Tango 500 ProduktnyhedVELA Tango 500 med ALB-ryglæn har desuden: 

  • Det velkendte stabile understel

  • Store hjul, så det er nemt at gå stolen rundt

  • Centralbremse, som giver sikkerhed ved ind- og udstigning

  • Nedklappelige og indstillelige armlæn

  • Stort fremadkip i sædet, som letter ud- og indstigning

  • El eller gas indstilling af sædehøjden, så brugeren kan blive selvhjulpen fx i køkkenet eller på arbejdspladsen

Læs mere om VELA Tango 500 Læs mere om VELA Tango 500El


Læs også