Fokus på VELA Tango 500El med ALB

VELA Tango 500El er en arbejdsstol med elektrisk højdeindstilling, sædetilt, sæderotation og en ergonomisk siddeenhed.

Stolen har et to-delt, aktivt ryglæn, der yder god støtte til lænderyggen. ALB-ryglænet giver brugeren øget rygstøtte ved en aktiv arbejdsstilling i forskellige højde.

Stolens ryg- og sædetilt fremover, fremmer en aktiv siddestilling og øger brugerens mulighed for at deltage i hverdagsaktiviteter. Centralbremsen giver en tryg og stabil siddeplads ved aktiviteter i køkkenet, og giver sikkerhed når brugeren rejser og sætter sig. Sæderotation kan være en hjælp ved forflytning, og hvis brugeren skal sidde ind til et bord. De letrullende hjul gør stolen let at «gå frem» imellem forskellige aktiviteter.

Den smarte elektriske højdeindstilling giver mulighed for at udføre mange forskellige opgaver, f.eks. i køkkenet eller i soveværelset. Elektrisk højdeindstilling gør det muligt at komme ned til opvaskemaskinen, noget der kan være helt umuligt, f.eks. på grund af alderdom, dårlige knæ eller balanceproblemer. Højdeindstillingen giver også mulighed for at komme højt op f.eks. til køkkenskabet, og dermed kunne betjene hele køkkenet, på trods af funktionsnedsættelse.

Læs mere om VELA Tango 500El

Herluf tango 500 ALB 


Læs også