VELA Tango El til mennesker med gigt

En unik stol til folk med gigt. Stolen støtter og fremmer daglige aktiviteter fx i køkkenet, ved skrivebordet og på arbejdspladsen, hvor mennesker med gigt ofte oplever problemer på grund af fx nedsat mobilitet, dårlig balance, træthed eller smerter.

Fordele:

  • Elektrisk højdeindstilling gør, at man kan hæve sædet, når man rejser og sætter sig, og, i kombination med brug af armlænene, undgå smertende bump og stød. Desuden giver højdeindstillingen mulighed for, at nå op i høje skabe samt at opnå en god siddestilling - også på trods af stive led i hofter og knæ.
  • Stolens unikke centralbremse sikrer, at stolen ikke flytter sig, når man rejser eller sætter sig. El-bremse kan bruges, når det er svært at nå bremsegrebet.
  • God plads mellem de letløbende hjul giver brugeren mulighed for at ”gå stolen frem” så brugeren bliver mere mobil og selvhjulpen, og har mulighed for, at flytte sig over korte afstande uden hjælp.
  • Smerter ved nedsat bevægelighed kan mindskes med en kort og støttende siddeflade, der giver stabilitet og fri bevægelighed for benene.
  • Stolen kan tilpasses til den enkelte brugers behov fx med ekstra polstring eller blødere skum på sæde, ryg eller armlæn Desuden fås forskellige greb og kontakter, som er nemme at betjene, når man har nedsat kraft, bevægelighed eller smerter i hænderne.

Læs også