Arbejdsstol med elektrisk fremdrift

VELA Blues 100 er en arbejdsstol med elektrisk fremdrift til brugere med nedsat gangfunktion. Brugeren får mulighed for, at deltage i hverdagsaktiviteter samt at udføre huslige gøremål, da det er let at køre stolen rundt ved hjælp af joysticket.

Brugeren vil opleve at blive mere selvhjulpen på trods af funktionsnedsættelse, da stolen muliggør forskellige aktiviteter, bl.a. på grund af elektrisk fremdrift, elektrisk højdeindstilling og bremse.

ØGET SELVSTÆNDIGHED TIL BRUGEREN

Brugeren får mulighed for let at komme rundt til forskellige aktiviteter uden risiko for at falde pga. udtrætning. Desuden kan stolen bruges ude, hvis der er handicapvenlige gangarealer, fx til at køre ud til postkassen.

Brugeren kan flytte sig til og fra stolen, indstille den til forskellige aktiviteter og derved øge aktivitet fremfor passivitet.

VELA Blues 100 har indstillelige armlæn, svingbare fodstøtter og en trinløs elektrisk højderegulering af sæde, hvilket gør ændring af siddehøjden nænsom og sikker. Derudover er der mulighed for kip.

FORDELE

  • VELA Blues 100 er god til brugere, som har svært ved at gå, stå og forflytte sig, og som samtidig har svært ved at komme omkring i hjemmet
  • VELA Blues 100 er kompakt og manøvredygtig, så den kan komme omkring, hvor pladsen er trang
  • Aktiv, ergonomisk siddestilling
  • Arbejdsstol med elektrisk højdeindstilling og elektrisk fremdrift

vasker haender blues


Læs også