Nyhed: To modeller – to måder at få støtte på

Kontorstole med optimale muligheder for en varieret siddestilling. VELAs nyeste kontorstole, VELA Latin 600 og 610, giver dig optimale betingelser for en god ergonomisk siddestilling med god rygstøtte.

Begge stole har de bedste muligheder for bevægelse og variation af siddestillingen, og aflaster tryk på rygsøjlen, da de har synkron vippefunktion.

Stolen er let at indstille og giver optimal støtte i en aktiv såvel som afslappet siddestilling. Synkronvip er let at aktivere og kan reguleres efter brugerens vægt. Dette kan medvirke til at forbygge eventuelle rygproblematikker, der kan forekomme ved stillesiddende aktiviteter.

Blodcirkulationen stimuleres ved brug af synkronvip og sædevinkling, da det muliggør variation i siddestillingen og en åben hoftevinkel.

VELA Latin 600

Har et unikt ALB-ryglæn, hvor ryg- og lændestøtte er todelt. Ved indstilling af ryglænet bevares støtten på den øvre del, således det naturlige lændesvaj samtidig understøttes, hvilket kan hjælpe til, at forebygge eller lindre smerter i ryggen.

  • ALB-ryglænet giver optimal støtte til lænd og bækken og fremmer en rank kropsholdning og synkronvip giver mulighed for stor variation i siddestillingen

latin 600 nyhedd

VELA Latin 610

Har et højt ryglæn samt nakkestøtte, som giver mulighed for en støttende og varieret siddestilling, hvor nakken stabiliseres og ryggen aflastes. Dette giver en fantastisk siddekomfort, som er vigtig ved f.eks. diskosprolaps og rygproblemer.

  • Høj ryg, nakkestøtte, armlæn(tilkøb) og synkronvip giver mulighed for en aflastende og ergonomisk siddestilling

velavelalatin610


Læs også