Bedre arbejdsmiljø for sundhedspersonale


Hvis borger har behov for hjælp fra sundhedspersonale i dagligdagen, fx på institutioner samt pleje- og aktivitetscentre, så er en arbejdsstol et sikkert og stabilt valg. 

Arbejdsstol til plejehjem hero sundhedspersonale

Funktioner bidrager til bedre arbejdsmiljø

Arbejdstolen har hjul, som gør det nemt at transportere borger til og fra en aktivitet. Desuden har arbejdsstolen en centralbremse, der er nem at betjene, hvorved sundhedspersonalet let og sikkert kan forflytte eller ændre borgers placering, fx for at opnå en bedre arbejdsstilling når borger har behov for assistance. 

Arbejdsstolen giver god siddekomfort og støtte, som gør det muligt at sidde i længere tid ad gangen, hvilket muliggør deltagelse i aktiviteter, og evt. mindske antallet af forflytninger for borger.

Elektrisk højdeindstilling

Støtter borger ved ind- og udstigning, hvilket giver færre tunge løft for sundhedspersonalet. Elektrisk højdeindstilling forbedrer arbejdsstillingen for sundhedspersonale, fx hvis borger har behov for assistance ved måltider eller ved påklædning. Borger kan også nemt placeres i niveau med seng eller anden stol ved forflytning.

Fodbremse

Giver en god arbejdsstilling for sundhedspersonalet, da stolen kan bremses med et tryk med foden. Derved undgår plejepersonalet at skulle bøje sig forover for at nå bremsen.

Skubbebøjle

Som nemt kan indstilles i højden, giver sikkerhed og mobilitet, hvis sundhedspersonalet fx skal flytte borger, siddende i stolen, fx til et andet rum.

Vi har en arbejdsstol til alle aldre

Udforsk

Se alle problemstillinger

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vi fokuserer på dig og dine behov samt hvordan du får mest muligt ud af din VELA stol – sammen finder vi den bedste løsning