24/7 i en el-kørestol

En el-kørestol kan give stor frihed og uafhængighed til brugere, der, grundet funktionsnedsættelse, er afhængige af andre menneskers hjælp. Ved at bruge en el-kørestol kan brugeren opnå mobilitet i hjemmet, på institutionen eller i byen. Med en el-kørestol kan mennesker med sværere funktionsnedsættelser stadig deltage i fællesskab på arbejdspladsen, i hjemmet eller ved sociale arrangementer.

Mange el-kørestolsbrugere er afhængige af, at sidde i deres stol det meste af dagen. I en el-kørestol fra VELA får du mulighed for at kombinere god ergonomi med fantastiske køreegenskaber. Alle el-kørestole er opbygget med fokus på en god ergonomisk siddestilling og et godt arbejdsmiljø for hjælperen.

Det er individuelt, hvad der er optimalt i den enkelte brugers situation, hvorfor VELA har et meget omfattende tilbehørskatalog og laver mange specialtilpasninger.

At finde den helt rigtige stol

VELA har siden starten af 1980’erne produceret el-kørestole og rådgivet i, at finde den helt rigtige, stol.  Vores konsulenter har stor erfaring med at rådgive omkring, hvilken stol, der er bedst egnet til den specifikke bruger og de omgivelser, som brugeren skal anvende stolen i.

Ved valg af el-kørestol er det væsentligt, at tage højde for om el-kørestolen skal benyttes inde eller ude, og hvordan brugeren bedst muligt kan manøvrere stolen.

24 7 i el kørestol wide

I forhold til, at opnår den bedst mulige siddestilling i en el-kørestol, findes der mange typer af tilbehør og specialtilpasninger, som kan støtte og aflaste mennesker med funktionsnedsættelser.

VELA har et bredt udvalg af tilbehør, som fx sæder, rygge og benstøtter, der gør det muligt at sikre brugeren en komfortabel siddestilling – både ved aktivitet og hvile. El-kørestole fra VELA kan tilpasses brugere med særlige behov. Dette kan fx gøres med avanceret styring og omverdens kontrol.

Vi anbefaler bl.a. følgende el-kørestole:

VELA Blues 210Hmi nr. 64218 (center)

VELA Blues 210 passer til brugeren, der har en aktiv livsstil, med fx arbejde, skole eller uddannelse. Stolen er centerdrevet og velegnet til kombineret inde- og udebrug, da stolens affjedring sikrer komfort og gode køreegenskaber i jævnt terræn.

Læs mere

VELA Blues 300Hmi nr. 32383 (for- og baghjul)

VELA Blues 300 understøtter en aktiv og selvstændig livsstil, hvor tilgængelighed er et nøgleord. Brugeren lettes i mange af hverdagens opgaver og udfordringer, ved at sædet kan rotere og låses på 90° og 180°, fx ved arbejde i smalle køkkener

Læs mere

YOU-Q LucaHmi nr. 76863 (forhjul)/ 78948 (center)/ 76862 (baghjul)

YOU-Q Luca er velegnet til kørsel udendørs og indendørs på steder med trang plads eller med mange mennesker, da den er kompakt og har en lille vendediameter. Grundet sin motorkraft, kan YOU-Q Luca forcere forhindringer og forskelligt terræn og underlag.

Læs mere

YOU-Q Luca JuniorHmi nr. 85007 (forhjul)/ 85008 (center)/ 85009 (baghjul)

YOU-Q Luca Junior har en brugervægt på max 60 kg. Den er velegnet til både indendørs og udendørs kørsel samt til kørsel på steder med trang plads eller med mange mennesker, da den er kompakt og har en lille vendediameter.

Læs mere

YOU-Q Luca XLHmi nr. 85010 (baghjul)

YOU-Q Luca XL er en centerdrevet, el-kørestol med brugervægt op til 250 kg. Stolen giver brugeren mobilitet, sikkerhed og køreglæde både ude og inde. De kraftige motorer giver retningsstabilitet og overskud til at forcere græs, grus og bakker.

Læs mere

YOU-Q SammHmi nr. 82181 (center)

YOU-Q Samm er en centerdrevet, terrængående el-kørestol der giver brugeren mobilitet og køreglæde både ude og inde. Brugeren får en komfortabel køreoplevelse uden pludselige stød og bump fra underlaget, da stolen er udstyret med VIA affjedringssystem.

Læs mere

Dansk design og produktion

Uendelige tilpasningsmuligheder

Gratis rådgivning af fagspecialister