Siddende arbejde

Det giver de fleste mennesker livskvalitet og mening med tilværelsen, at være i stand til selv at udføre daglige gøremål i hjemmet, uden at være afhængig af andres hjælp. Gøremål som fx strygning, støvsugning, madlavning og at ordne vasketøj, kræver god balance og udholdenhed, som ikke er en selvfølge for alle.

Mennesker med nedsat stående og gående balance samt nedsat muskelkraft i benene kan have gavn af, at sidde ned mens de fylder og tømmer vaskemaskinen, hænger vasketøj op på et lavt stativ, støvsuger og stryger. Ved strygning indstilles strygebrættet i lav højde, så brugeren opnår en god arbejdsstilling.

Ved at sidde ned er det mindre anstrengende fx at støvsuge, og det mindsker risikoen for at falde.

At finde den helt rigtige stol

VELA har mange års erfaring med at finde den helt rigtige stol, så mennesker med funktionsnedsættelser kan opretholde deres aktivitetsniveau i hjemmet og forblive mest mulig selvhjulpen.

VELA har flere typer af arbejdsstole med sæder og rygge i forskellige størrelser, så det er muligt for brugeren, at opnår en ergonomisk, aktiv og komfortabel arbejdsstilling.

siddende arbejde wide

VELAs arbejdsstole kan indstilles i flere højder afhængigt af brugerens højde. Dermed er det muligt for stort set alle brugere, at finde en stol i passende højde.

Sædet kan højdeindstilles via gasfjeder eller el, hvis brugeren ikke selv har kræfter i benene eller balance nok til at rejse sig for at hæve og sænke sædet.

Stolenes sæder og rygge kan indstilles, så brugeren får en ergonomisk, aktiv og god arbejdsstilling. Det er også nemt at ”gå stolen frem” mens man sidder i den, så brugeren nemt kan komme rundt

Vi anbefaler bl.a. følgende stole til siddende arbejde:

VELA Tango 100Hmi nr. 72501

VELA Tango 100 er en arbejdsstol med lavt ryglæn, som giver god lændestøtte og fri bevægelighed i ryg, skuldre og arme

Læs mere

VELA Tango 100 med artrodesesædeHmi nr. 72515

VELA Tango 100 med artrodesesæde er en arbejdsstol med en todelt indstillelig siddeflade, som er beregnet til mennesker med fx ben amputation eller stive hofteled.

Læs mere

VELA Tango 200Hmi nr. 72592

VELA Tango 200 er en arbejdsstol der har et større sæde og et højere ryglæn med ekstra lændestøtte end VELA Tango 100 modellen.

Læs mere

VELA Tango 200ElHmi nr. 72520

VELA Tango 200El er en arbejdsstol med elektrisk højdeindstilling og et højere ryglæn med ekstra lændestøtte end VELA Tango 100El modellen.

Læs mere

VELA Tango 300Hmi nr. 18196

VELA Tango 300 er en forstærket arbejdsstol beregnet til høj brugervægt op til 200 kg

Læs mere

VELA Tango 500Hmi nr. 101479

VELA Tango 500 er den nyeste udvikling indenfor arbejdsstole, som udover arbejdsstolens velkendte fordele, har et revolutionerende, todelt ALB-ryglæn

Læs mere

VELA Tango 500ElHmi nr. 101481

VELA Tango 500El er den nyeste udvikling indenfor arbejdsstole med elektrisk højdeindstilling, som udover arbejdsstolens velkendte fordele, har et revolutionerende, todelt ALB-ryglæn

Læs mere

VELA Tango 510Hmi nr. 101484

VELA Tango 510 er den nyeste udvikling indenfor arbejdsstole. Udover en aktiv siddestilling giver stolen også mulighed for aflastning og en god hvilestilling i løbet af dagen

Læs mere

VELA Tango 510ElHmi nr. 101485

VELA Tango 510El er den nyeste udvikling indenfor arbejdsstole med elektrisk højdeindstilling. Udover en aktiv siddestilling giver stolen også mulighed for aflastning og en god hvilestilling i løbet af dagen

Læs mere

Dansk design og produktion

Uendelige tilpasningsmuligheder

Gratis rådgivning af fagspecialister