VELA er kåret til Danmarks bedste arbejdsplads for seniorer

I april 2024 vinder VELA prisen som Danmarks Bedste Arbejdsplads for Seniorer 2024. Prisen er tildelt af organisationen Great Place to Work, der anerkender VELAs indsats for at skabe det bedst mulige seniorarbejdsliv, der er tilpasset medarbejdernes individuelle ønsker og behov.

VELA er kåret til Danmarks bedste arbejdsplads for seniorer

I april 2024 vinder VELA prisen som Danmarks Bedste Arbejdsplads for Seniorer 2024, der er tildelt af organisationen Great Place to Work.

Det er en kulmination af det arbejde, som vi har lavet i mange år. Det er vi glade for og stolte over, udtaler Per Buus, CEO hos Vermund Larsen A/S, og tilføjer:
Den erfaring og viden, som vores seniorer har og øser ud af, bliver ofte taget lidt for givet på arbejdsmarkedet. Det er vigtigt for os at sætte fokus på det og blive bedre til at anerkende deres kvaliteter.

Særlige seniorordninger og Honnørklubben

Ifølge Great Place to Work (GPTW) vinder VELA prisen, fordi vi tilbyder fleksible arbejdstider, særlige seniorordninger og Honnørklubben, som hylder pensionerede medarbejdere og sikrer, at de stadig er en aktiv del af virksomhedens sociale fællesskab.

Det vigtigste er, at det skal passe til den enkelte. Ordningen er ikke generisk for alle. For os er det vigtigste, at de bliver i virksomheden og øser ud af deres erfaringer, siger Per Buus og tilføjer:
Nogle seniorer bliver jo nøglefigurer i virksomheden på grund af deres erfaring, og derfor vil vi gerne beholde dem så længe, det er muligt.

Desuden får VELA en syvendeplads i hovedkategorien “Bedste arbejdsplads i Danmark” i kategorien 50-499 medarbejdere.