Lad en VELA-stol være din indendørs rollator

Det er slet ikke unormalt at se en rollator i bybilledet, da rollatoren er en god støtte for mange.

Rollatoren støtter dig på turen ned til købmanden, hen til din lokale kiosk og til andre ærinder. Men selv med god støtte og sikkerhed på gåturen kan du godt være træt efter en tur ned til det lokale supermarked.

Stol med hjul og bremse T700 toejskab 1

Hvad kan en VELA-stol gøre for dig?

Hvis din energi ikke holder til en hel dag, kan det være på tide at overveje, om du burde få dig en VELA-stol. Den kan være et godt alternativ til en indendørs rollator. 

Hos VELA laver vi arbejdsstole til mennesker med funktionsnedsættelser – og vores stole er lavet til at hjælpe og støtte dig så meget som muligt i dit eget hjem. 

En VELA-stol kan give dig alle rollatorens fordele og mere til. Du kan være aktiv og lave mad, og du kan få dig en tiltrængt pause, når du har behov for det derhjemme. 

VELA-stolen kan hjælpe dig på mange andre måder end en indendørs rollator kan.

Det kan den, fordi:

den hjælper dig sikkert fra A til B, mens du sidder ned.

den kan højdereguleres, så du kan nå både overskabet og nederste skuffe i opvaskemaskinen.

den ikke kræver kræfter og energi på samme måde, som din rollator gør.

den er komfortabel at sidde i.

den kan bremses, så du kan føle dig helt sikker.

En VELA-stol er et fantastisk hjælpemiddel, der kan gøre dit hjemmeliv nemmere og mindre anstrengende. Stolen skal ikke nødvendigvis ses som en erstatning for en rollator. 

Den kan sagtens være et supplement.

Få frihed til at klare dig selv

VELA-stolen

Afspil video

Spar på energien 

Hvis du bruger din energi med omtanke, kan du gøre flere af de ting, du holder af. Brug eksempelvis din VELA-stol til opgaver i hjemmet, og brug din rollator, når du er ude. 

Du kan det samme i din VELA-stol, som du kan med en rollator. Du kan bremse og bevæge dig sikkert rundt. Med VELA-stolen får du desuden en smart hæve/sænke-funktion, så du kan nå længere op og ned. Du sidder altid sikkert og behageligt med god støtte til at lave dine daglige opgaver.

Brug din stol i stedet for en rollator til praktiske gøremål

Sæt dig ned i din komfortable stol. Sænk sædet, og gå stolen rundt ved hjælp af letløbende hjul. 

Når du sidder på din VELA-stol kan du også bruge den til kort transport af ejendele. Det kan være bakken med eftermiddagskaffen, du gerne vil servere, eller det kan være kurven med vasketøj, du ikke har kræfter til at bære. Sæt det på dit skød og “gå” stolen hen til dit bestemmelsessted.

Har du været nede at handle med din rollator, kan du, når du kommer hjem, sætte dig i din VELA-stol og lade den fungere som indendørs rollator. Herfra kan du i ro og mag pakke dine indkøb ud og sætte på plads, mens du sidder afslappet i stolen.

Indstil højden på din stol

Noget af det, en VELA-stol kan, som en almindelig indendørs rollator ikke kan, er elektrisk indstilling af sædehøjden. Det betyder, at du altid let kan indstille stolen til din aktivitet. 

Sænk stolen og nå de nederste skabe, eller hæv stolen, så du kan sætte varer på plads i køleskabet – også på øverste hylde. Det er nemt og sikkert. 

Denne funktion kan også hjælpe dig med at komme op at stå. Når du trykker på knappen hæver stolen sig, og du bliver hjulpet trygt og sikkert op at stå. 

Få bedre komfort i hjemmet

Når du bruger en arbejdsstol som indendørs rollator, får du en komfortabel sædepude og en god støtte til ryggen, der kan indstilles til dig. Det giver dig en god komfort, som du ikke får på samme måde ved en rollator med et hårdt sæde, der kan være hård at sidde på. 

Derfor skal du aflaste din krop i eget hjem og gøre brug af en VELA-stol.

Se hvad VELA-stolen kan hjælpe dig med i dit hjem

Se alle

Nemt at flytte sig til og fra en VELA-stol

Det er nemt at komme til og fra en VELA-stol. Den har en solid bremse, når du flytter dig til og fra stolen. Du har nu en stabil stol, der ikke triller væk under dig, når du skal rejse eller sætte dig. Brug stolens armlæn som ekstra støtte. 

Skal du flytte dig fra seng til stol, kan du med fordel vippe armlænet væk, så der er fri adgang. Du kan også nemt komme hen til din rollator.

En indendørs rollator sparer dine kræfter

Vores VELA-stole støtter dig på mange flere måder, end en almindelig rollator kan. 

VELA-stolen er bygget til at aflaste og hjælpe med daglige gøremål, hvorimod en rollator primært er til støtte, når du skal fra A til B. Derfor kan du med fordel bruge en VELA-stol som alternativ til en indendørs rollator hjemme, så du får energi til mere.

Se hvad vores brugere siger

Mere end 500.000 glade brugere af VELA-stolen

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vi fokuserer på dig og dine behov samt hvordan du får mest muligt ud af din VELA stol – sammen finder vi den bedste løsning

Vi taler af erfaring

Denne tekst bygger på mere end 50 års udvikling og erfaring med VELA stole, med over 500.000 solgte stole på verdensplan. Denne side er udarbejdet sammen med forfatteren.