Selv små mennesker kan komme højt op

En glad og lettet lærer fortæller om, hvordan en VELA-stol har løst flere problemstillinger for Elizabeth i skolen

Børnestol med bremse og sædeløft Case Elizabeth fri 1 1

Elizabeth har dværgvækst, hvilket bl.a. giver hende problemer når det er frokosttid, da hun ikke kan sidde ved bordet og spise frokost sammen med sine klassekammerater. Heldigvis kunne en VELA-stol med elektrisk højdeindstilling løse problemet, da Elizabeth kan sidde i stolen og selv indstille den til den rette højde. Nu kan Elizabeth sidde lavt og spise frokost sammen med sine klassekammerater og sidde højt, så hun kan se udvalget af mad i kantinen.

En langtidsholdbar løsning

Nu er undervisning i forskellige lokaler med forskellige bordhøjder heller ikke noget problem for Elizabeth, da hun kan rulle stolen med sig rundt og indstille stolen, så højden passer til bordene. Med alderen, når Elizabeth vokser, så kan stolen vokse sammen med hende, da sæde og ryglæn kan udskiftes til større størrelser, efterhånden som hun også selv vokser. Elizabeth elsker den røde farve på stolen, som hun selv har valgt.

Zoe Andrews, Overlærer
Tibshelf Infant & Nursery School
England

Læs mere om Elizabeth’s stol her

Vi taler af erfaring

Denne tekst bygger på mere end 50 års udvikling og erfaring med VELA stole med over 500.000 solgte stole på verdensplan. Denne side er udarbejdet sammen med forfatteren.