Skubbebøjle giver bedre arbejdsstilling

Med VELAs, indstillelige skubbebøjle får hjælperen en forbedret arbejdsstilling når de skal transportere en bruger rundt i stolen.

skubbebojle

Bedre arbejdsstilling

Selvom det primære formål med arbejdsstole fra VELA er, at give brugeren øget mobilitet, ved at brugeren selv kan sidde i stolen og ”gå stolen omkring” over korte afstande, f.eks. mellem køkken og spisestue, så kan nogle brugere også have fordel af en skubbebøjle.

Brugeren kan selv have behov for at støtte sig til skubbebøjlen, hvis de har brug for at skubbe stolen over korte afstande. Det kan også være en fordel for en hjælper eller pårørende, nemt at kunne flytte eller transportere brugeren siddende i stolen f.eks. i hjemmet, på plejehjem, på sygehuse og ved træning.

Skubbebøjlen monteres nemt i beslag under sædet – og kan nemt tages helt af.

Skubbebøjlen indstilles nemt i højde, vinkel og dybde, så den passer til den enkeltes højde og behov.

Højden indstilles nemt i 12 intervaller (50 cm) ved tryk på knapperne på siden af bøjlen.

Håndtaget kan foldes helt ned, når den ikke skal bruges.

Skubbebøjlen kan bestilles færdigmonteret på alle VELA Tango stole, undtaget VELA Tango 300, eller den kan eftermonteres som tilbehør.

Se vores arbejdsstole

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vi fokuserer på dig og dine behov samt hvordan du får mest muligt ud af din VELA stol – sammen finder vi den bedste løsning

Vi taler af erfaring

Denne tekst bygger på mere end 50 års udvikling og erfaring med VELA stole med over 500.000 solgte stole på verdensplan. Denne side er udarbejdet sammen med forfatteren.