VELA Tango 700-serien erstatter tidligere Tango-modeller

Det er blevet tid til at tage afsked med klassikerne: VELA Tango 100/100E, 200/200E, 500/500E og 510/510E udgår d. 31. december 2022.

I stedet vil arvtagerne, VELA Tango 700, 700E og VELA Tango 700E med udstigningshjælp, være de fremtidige VELA-stole til store børn, voksne og ældre. VELA Tango 700-serien har alle de samme funktioner som sine forgængere – og mere til.

VELA Tango 700 er den nye standardstol, som overtager for tidligere modeller

Mere brugervenlighed

Borger kan komme tættere på aktiviteterne ved fx køkkenbordet med det forbedrede sædekip, der indstilles lettere og nu kan vinkles fra -15 til +10 grader. Den øgede vinkel betyder, at borger både kan læne sig længere tilbage i en afslappet position og komme længere frem i en god arbejdsstilling, når det er vigtigt at være tæt på aktiviteten.

Det nye stel-design giver mere plads til fødderne, så hælene ikke støder på stolens stel, når borger går med stolen. Bremsestangen er blevet lettere at betjene og kan tilpasses borger i seks vinkler uden brug af værktøj. Det betyder, at bremsen altid er indenfor rækkevidde, så borger til enhver tid kan skabe sig en sikker base.

Find stol til borger

Flere tilpasningsmuligheder

Du har nu mulighed for at tilpasse standardstolen til borger med to forskellige sæde- og ryglænstyper i flere størrelser: Active er en forbedret udgave af standardsæderne på de gamle stolemodeller. Du kan også vælge sæde eller ryglæn i det nye design Contour, som giver endnu mere komfort og støtte fra stolen. Sæder og ryglæn kommer i størrelserne S, M, L og XL og kan mixes og matches på tværs af design og størrelser.

Se alle tilpasningsmuligheder

Større fleksibilitet

Hvis det bliver nødvendigt, kan borger få skiftet sit sæde ved blot at løsne fire fingerskruer. Det betyder også, at en genbrugsstol fra depotet ofte kan gøres klar til en ny borger uden brug af værktøj. Hvis der er monteret tilbehør på stolene, er det ofte ikke nødvendigt at afmontere det, for at sædet kan udskiftes.

Se alle vores arbejdsstole

Hvad betyder det, at de gamle VELA Tango-serier udgår?

Du kan ikke købe de gamle VELA Tango-produkter efter d. 31. december, men vi servicerer selvfølgelig fortsat de “ældre” modeller. Du kan også stadig købe tilbehør samt reservedele til stolene.

Bemærk at VELA Tango 100S/ES skolestole ikke er berørt af denne ændring.

Tag godt imod de nye stole.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vi fokuserer på dig og dine behov samt hvordan du får mest muligt ud af din VELA stol – sammen finder vi den bedste løsning

Vi taler af erfaring

Denne tekst bygger på mere end 50 års udvikling og erfaring med VELA stole med over 500.000 solgte stole på verdensplan. Denne side er udarbejdet sammen med forfatteren.