VELA Sango – en stol med sans for alle detaljer

VELA introducerer en helt nye kombi el-kørestol på markedet – VELA Sango.

tjoerstul slider

VELA Sango

Denne serie af klasse B-el-kørestole er kendetegnet ved at være manøvredygtige og med fantastiske køreegenskaber – både inde og ude. VELA Sango kan fås i en Slimline model, med en bredde på 53 cm, uden at skulle gå på kompromis med køreegenskaberne. Byggehøjden starter på utrolige 39 cm (41 cm for model Slimline), så den er let at tilpasse til bilkørsel og kommer let ind til almindelige spiseborde. Det er desuden muligt at konfigurere stolen med negativt kip. VELA Sango har et bredt tilbehørskatalog, som fx ”Katapult”-funktion for at give elektrisk udstigningshjælp eller elektrisk, længdekompenserende 163° biomekanisk ryg.

Fokus på ergonomi
VELA Sango har et bredt udvalg af støttende sædepuder og rygpuder, som er betrukket i lækkert, sort mesh-strækstof der er meget åndbart og komfortabelt. Sæde- og rygsystemet kan let tilpasses og ændres ift. den enkelte bruger, og er udviklet med fokus på ergonomi og funktionelle detaljer.

Styresystemet (P&G) har et utal af udvidelsesmuligheder ift. funktionsnedsættelse og behov for omverdenskontrol. Alt tilbehør til styresystemet er ”plug and play”.

Kort og godt
VELA Sango er en af de mest alsidige, komfortable og kompakte kombi-stole på markedet, så borger kommer sikkert og let rundt på trang plads og gennem smalle passager. 

Kompakt og kraftfuld stol med fantastisk komfort:

  • Unik venderadius (fra 42 cm) muliggør manøvrering på meget trang plads
  • Nem tilpasning pga. 8 forskellige byggehøjder fra 39 cm samt mulighed for negativt sædekip
  • Fleksibelt og letudskifteligt sæde-/rygsystem. Ryglæn kan fx udskiftes med borger siddende i stolen
  • Stort udvalg i 1.-klasses siddesystemer i forskellige bredder, konturer og udformninger findes som standardsortiment, f.eks. side- og lår-support
  • Elektriske indstillinger: 45° sædetilt, 30 cm højdeindstilling samt mange indstillings- og tilpasningsmuligheder
  • Sikre, opklappelige armlæn, der kan justeres perfekt til borgers behov
  • Kan fås med el-katapult for udstigningshjælp og 163° el- ryg, så borger kan hvile liggende i stolen
  • Nem at indstille og servicere for teknikerne – også hvis sædebredden skal udvides/smalles samt ved genanvendelse

Se alle vores VELA Sango her

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vi fokuserer på dig og dine behov samt hvordan du får mest muligt ud af din VELA stol – sammen finder vi den bedste løsning