Verdensnyhed – arbejdsstol op til 300 kg brugervægt

Som de første i verden lancerer VELA en arbejdsstol målrettet brugere op til 300 kg.

t300 slider

Personer med svær overvægt får nu mulighed for at bevare aktivitetsniveau og være selvhjulpen og uafhængig med hjælp fra en arbejdsstol.

VELA Tango 310E giver en opret siddestilling, der giver åbne luftveje og derved mindsker udtrætning. Desuden er denne stol yderst robust, og det unikke bremsesystem sikrer, at brugeren har en stabil base, når stolen er bremset, og selv kan skubbe/gå stolen rundt i fx hjemmet, siddende, når den ikke er bremset.

Svært overvægtige personer får nu en unik mulighed for sikkerhed, stabilitet og aktivitet i dagligdagen. Personer op til 300 kg kan bibeholde/genvinde evnen til at være selvhjulpen og uafhængig ved daglige aktiviteter i hjemmet. Brugeren kan igen sidde ned og lave mad, ordne vasketøj eller udføre let rengøring på en sikker og stabil måde, for stolen giver sikkerhed og stabilitet. Stolen er også god i forbindelse med rehabilitering og træning.

VELA-Tango-310-Stol-for-svaert-bariatriske-brugere-maksimalbelastning-300-kg.-0-1-screenshot-2

Komfort i fokus

Stolens sæde og ryg er udformet i kraftigt og holdbart skum med høj bæreevne, så det holder til en høj vægtpåvirkning og giver en behagelig komfortabel siddestilling. Sædebredden er 72 cm, og en kort sædedybde gør, at lårene ikke bliver klemt. Ryglænet er udformet, så det giver en behagelig og god støtte i både bækken og lænd, og kan indstilles, så der er plads til numsen.

Sikkerhed når man rejser og sætter sig

Når vægten kommer op mellem 200 og 300 kg, bliver det bliver svært at rejse sig op ved egen hjælp. Denne udfordring er løst med elektrisk højdeindstilling, som hjælper brugeren op at stå. Den elektriske højdeindstilling sikrer også, at man sætter sig ned sikkert og roligt, uden at ”bumpe” ned i stolen, og at siddehøjden nemt indstilles ift. forskellige aktiviteter.


Med VELA Tango 310E får svært overvægtige personer, i højere grad, mulighed for at klare hverdagen selv og blive mobile i hjemmet. Samtidig er begge hænder fri til forskellige gøremål – på en sikker og stabil måde.

Læs mere om VELA Tango 310E

VELA Tango 310E: 

Robust stol godkendt til en maksimal belastning på 300 kg

Elektrisk højdeindstilling der hjælper med at rejse sig op

Sædepude med 72 cm bredde og 50 cm dybde

Hjulbremse giver stabilitet og sikkerhed ved aktiviteter

Ergonomi, støtte, stabilitet og god siddekomfort over mange timer

Modstår pludselig vægtpåvirkning, hvis man ”bumper” ned i stolen

Vi taler af erfaring

Denne tekst bygger på mere end 50 års udvikling og erfaring med VELA stole med over 500.000 solgte stole på verdensplan. Denne side er udarbejdet sammen med forfatteren.