Om VELA

Vermund Larsen A/S, også kaldet VELA, er en dansk familievirksomhed, der første gang så dagens lys i 1935. 

hero om vela goteborgvej bygning 2021

Pioner for design, form og funktion

VELA er skabt af klare visioner fremført af Vermund Larsen, som var uddannet indendørsarkitekt. Han ønskede at være pioner for ergonomisk korrekte stole, og det blev han. 

Derudover havde han en passion for design, form og funktion, som skinner klart igennem i de mange designs, han gennem årene har lavet. Vermund Larsen skabte smukke møbler med komfort og ergonomi i højsædet.

I dag ejer Larsen-familien stadig virksomheden, og de holder fast i den klare vision, Vermund havde. De fokuserer altid på design, funktion og høj kvalitet, uanset hvem stolen er til.

Der er tre brands under Vermund Larsen A/S:

Stole med individuel tilpasning

VELA har hovedsæde i Aalborg, hvor der også er produktion, polsterværksted, udviklingsafdeling, marketing og salg. Derudover har vi produktionsfaciliteter i Hjørring, salg- og servicecentre flere steder i landet og datterselskaber i Norge, England og USA – fordi vi gerne vil være tæt på vores kunder. 

Vi har hurtig leveringstid, fordi vores produktion er dansk forankret. Vi sætter dog først en stol i produktion, når vi får bestillingen. For det muliggør, at vi kan tilpasse den enkelte stol til de behov, brugeren af stolen har.

Her skabes stole til daglig brug

VELA-stole er skabt med omtanke for, at de er til daglig brug. Derfor har vi et stærkt team, der arbejder tæt sammen om fortsat at udvikle VELA-stolen, så vi kan møde brugerne af vores stole med kvalitet, ergonomi og komfort. 

Derudover fokuserer vi på at lave stole, der holder til at blive brugt hele dagen – hver dag året rundt. Det betyder, at kvalitet, design og sikkerhed altid er udgangspunktet for de stole, der forlader produktionen og kommer ud til brugeren. 

Vi bruger holdbare kvalitetsmaterialer til vores stole, fordi en stol fra VELA skal kunne holde sig pæn og funktionsdygtig i mange år frem i tiden.

Fra produktion til kunde

Der er forskel på de behov, stole fra VELA skal kunne udfylde, og derfor laver vi først stolen, når du har bestilt den. Alle vores stole bliver produceret i Danmark på vores produktionsfaciliteter i Aalborg og Hjørring. 

Vi mener, at en god brugeroplevelse er en kombination af at imødekomme brugernes ønsker og behov, men også at brugeren lærer stolens mange muligheder for hjælp og støtte i hverdagen at kende. Derfor vil vi altid gerne inspirerer til, hvordan man får mest mulig ud af sin VELA-stol.

Vaerdier-web-1-1-dk

VELAs værdier

Som familieejet virksomhed med snart 100 år på bagen har VELA en dybt forankret kultur, der bærer præg af den forskellighed, vi møder hos de mennesker, som bruger vores stole. 

Vi handler med omtanke for vores omverden – hvad end det er mennesker med handicap, der har behov for en VELA-stol, eller en verden i forandring, der kræver, at vi tænker i grønne alternativer. Vi har den dybeste tiltro til, at VELA stadig er markedsledende i udvikling og pionerånd om hundrede år.

Og så er det vigtigt, at vi husker de hjørnesten, der bærer denne virksomhed – VELAs værdier: Forskellighed, Grokraft, Omtanke og Tiltro.