Den rette arbejdsstol til køkken

Med en arbejdsstol til køkken kan du stadig foretage dine daglige gøremål – uden at være afhængig af at have fuld styrke i benene. Den rette arbejdsstol imødekommer dine behov for assistance.

T700 hyggemad 1

Frihed til at klare dig selv

Arbejdsstol til køkken

Mange af vores daglige gøremål foregår i køkkenet. Der er her, vi laver morgenmad, frokost og aftensmad – og vi går til og fra køleskabet flere gange om dagen. 

I køkkenet laver vi kaffe og te til os selv eller vores gæster. Køkkenet danner ramme om mange sociale aspekter i vores liv, og der bliver dagligt gået mange skridt frem og tilbage. 

Mennesker med funktionsnedsættelser som balancebesvær og smerter i led og muskler kan have svært ved stående arbejde i køkkenet, og derfor kommer en arbejdsstol fra VELA virkelig til sin ret i et køkken.

Et hjælpemiddel til køkken giver færre udfordringer

Har du en funktionsnedsættelse, kan det at stå op ved et køkkenbord medføre smerter og balancebesvær. Det kan være vanskeligt at nå de øverste skabe, og det kan være noget nær umuligt at fylde opvaskemaskinens nederste skuffe. 

Funktionsnedsættelse kan derfor frarøve dig muligheden for selv at udføre mange af de basale opgaver i hjemmet, og det vil uundgåeligt påvirke følelsen af selvstændighed. 

Et godt hjælpemiddel til køkken kan derfor være en arbejdsstol fra VELA, der kan afhjælpe mange af de udfordringer, en funktionsnedsættelse indebærer. En arbejdsstol kan medvirke til, at madlavning og opvask igen kan blive en del af din hverdag i køkkenet.

VELA fortællinger – vi kan selv lave mad igen

case patrick 1 1 1

Patricks fortælling

Højdeindstilling gør det muligt for mig at hæve stolen, så jeg kan føre en samtale i øjenhøjde med andre. Samtidig kan jeg sænke stolen lavt nok til, at jeg kan sidde ned ved spisebordet sammen med min familie – højdeindstillingen er uundværlig!
Læs hele historien
Ståstøttestol med sædeløft case claus 1 1

Claus’ fortælling

Stolen bruger jeg både ved køkkenarbejde, madlavning og ved spisning. I køkkenet indstiller jeg sædet højt, så jeg kan stå ved køkkenbordet og arbejde, og jeg kan let betjene ovnen.
Læs hele historien
case lilly 1 1 1

Lillys fortælling

Nu laver jeg gerne mad til flere dage ad gangen, og det betyder en verden til forskel, at jeg selv kan skrælle kartoflerne. God kost betyder meget for et godt liv med gigt – og det giver jo appetit at bestille noget.
Læs hele historien
Stol med hjul og bremse aeldre amputation 1 1

Solveigs fortælling

Tidligere brændte jeg mig ustandseligt på ovnen, når jeg skulle tage noget ud af den. Det gør jeg ikke mere. Nu hæver jeg stolen op til ovnen og så brænder jeg mig ikke på kanten af lågen.
Læs hele historien

Handicap og køkken kan gå hånd i hånd

Der er stor forskel på, hvordan funktionsnedsættelse påvirker forskellige menneskers hverdag. Derfor er der også forskel på, hvilke udfordringer den enkelte har. Dog kan du, uanset dine udfordringer i køkkenet , være sikker på, at en VELA-stol hjælper dig med flere af dem. 

Arbejdsstolene fra VELA er designet til at understøtte en god ergonomisk siddestilling og til at give optimal funktion og komfort. 

Det betyder, at en VELA-arbejdsstol hjælper dig med dine udfordringer og samtidig bringer en stor portion selvstændighed med sig.

Få en rundvisning i hjemmet med

VELA-stolen

Afspil video

Se hvad VELA-stolen kan hjælpe dig med i dit hjem

Overblik
Bage_video_DK_1-1_thumb

Nå højt og lavt med hæve/sænke-funktion

Stolen har elektrisk hæve/sænke-funktion, som giver dig mulighed for at nå de nederste skuffer og de øverste hylder i skabene blot ved at trykke på en knap. Du går aldrig på kompromis med sikkerheden, da stolen har en sikker centralbremse, der er let at bruge.

Se her, hvordan Søren kan bage boller på trods af, at han ikke længere kan gå rundt i køkkenet.

Inviter gæster til middag igen

Når din arbejdsstol til køkken er i hus, kan du igen invitere gæster over til aftensmad. Du vil nemlig atter kunne klare flere opgaver selv, når du får det rette hjælpemiddel i dit køkken.

Du kan endda gøre det uden at frygte, at madlavningen vil tære alt for meget på dine kræfter. En arbejdsstol til køkkenet er nemlig designet til at yde den bedste hjælp og støtte til dig, så du kan spare på din energi.

Er du voksen eller senior? Se vores stoleudvalg

Se hvad vores brugere siger

Mere end 500.000 glade brugere af VELA-stolen

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vi fokuserer på dig og dine behov samt hvordan du får mest muligt ud af din VELA stol – sammen finder vi den bedste løsning

Vi taler af erfaring

Denne tekst bygger på mere end 50 års udvikling og erfaring med VELA stole, med over 500.000 solgte stole på verdensplan. Denne side er udarbejdet sammen med forfatteren.