Sådan bliver en stol til

Hos VELA laver vi stole – rigtig mange stole. Hele vores produktionsflow er bygget op efter, at vi starter med at finde frem til den rette stol til dig og dine behov og så laver vi den til dig på vores produktionsfaciliteter i Aalborg.

Da vi først begynder at lave din stolen når du har bestilt – så vi er sikre på, at den passer perfekt til dig.

MG 8979
VELA juni 2013 ND80648

1)

Når vi modtager din bestilling, starter stolen sin rejse igennem vores produktion.

2)

Først bliver delene til din stol fundet  frem fra lagerhylderne af vores dygtige lagermedarbejdere i produktionen i Aalborg. Alle dele fra vores underleverandører bliver kvalitetskontrolleret inden vi lægger dem på hylderne.

Alle vores underleverandører bliver løbende kvalitetssikret i forhold til Factlines.

3)

Ryglæn, sæde og andre polstrede dele bliver lavet på vores polsterværksted, hvor vores dygtige polstermedarbejdere sammensætter skumtyper og tekstil i den ønskede farve til netop din stol.

4)

Alle stolens dele bliver samlet af vores rutinerede montører, som også kvalitetstjekker den færdige stol i forhold til både funktion og finish.

5)

Alle VELA-stole har et unikt id-nummer, som er din garanti for, at vi altid ved, præcist hvordan din stol er sat sammen – fx hvis du har spørgsmål eller har brug for service.

6)

Vi tager altid billeder af den færdige stol, så vi ved præcis, hvordan den ser ud når vi sender den afsted.

7)

Stolen tjekkes igen af vores udgangskontrol, så vi er sikre på at kvaliteten er i top og alt virker som det skal inden den skal ud af fabrikken.

8)

Til sidste pakkes stolen forsvarligt ind i FSC-certificeret emballage, og den sendes afsted til dig med fragtmand.

VELA er certificeret i kvalitets- og miljøledelse i forhold til ISO9001 og ISO14001. Vi har en klart defineret  kvalitets- og miljøledelsespolitik som efterleves af alle virksomhedens medarbejdere. Herigennem fastholder vi vores centrale fokus på kundetilfredshed. Vi arbejder løbende med forbedringer af såvel produkter og processer ud fra konkrete målsætninger, så vi opfylder krav fra både kunder og myndigheder.