24/7 i en el-kørestol

En el-kørestol kan give stor frihed og uafhængighed til brugere, der, grundet funktionsnedsættelse, er afhængige af andre menneskers hjælp. Ved at bruge en el-kørestol kan brugeren opnå mobilitet i hjemmet, på institutionen eller i byen.

Med en el-kørestol kan mennesker med sværere funktionsnedsættelser stadig deltage i fællesskab på arbejdspladsen, i hjemmet eller ved sociale arrangementer.

elkoerestole udenfor2

At finde den helt rigtige stol

Mange el-kørestolsbrugere er afhængige af, at sidde i deres stol det meste af dagen. I en el-kørestol fra VELA får du mulighed for at kombinere god ergonomi med fantastiske køreegenskaber. Alle el-kørestole er opbygget med fokus på en god ergonomisk siddestilling og et godt arbejdsmiljø for hjælperen.

Det er individuelt, hvad der er optimalt i den enkelte brugers situation, hvorfor VELA har et meget omfattende tilbehørskatalog og laver mange specialtilpasninger.

VELA har siden starten af 1980’erne produceret el-kørestole og rådgivet i, at finde den helt rigtige, stol.  Vores konsulenter har stor erfaring med at rådgive omkring, hvilken stol, der er bedst egnet til den specifikke bruger og de omgivelser, som brugeren skal anvende stolen i.

Ved valg af el-kørestol er det væsentligt, at tage højde for om el-kørestolen skal benyttes inde eller ude, og hvordan brugeren bedst muligt kan manøvrere stolen.

I forhold til, at opnår den bedst mulige siddestilling i en el-kørestol, findes der mange typer af tilbehør og specialtilpasninger, som kan støtte og aflaste mennesker med funktionsnedsættelser.

VELA har et bredt udvalg af tilbehør, som fx sæder, rygge og benstøtter, der gør det muligt at sikre brugeren en komfortabel siddestilling – både ved aktivitet og hvile. El-kørestole fra VELA kan tilpasses brugere med særlige behov. Dette kan fx gøres med avanceret styring og omverdens kontrol.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vi fokuserer på dig og dine behov samt hvordan du får mest muligt ud af din VELA stol – sammen finder vi den bedste løsning

Vi taler af erfaring

Denne tekst bygger på mere end 50 års udvikling og erfaring med VELA stole, med over 500.000 solgte stole på verdensplan. Denne side er udarbejdet sammen med forfatteren.