Ledige stillinger

Leder du efter nye udfordringer og søger du en virksomhed med sunde værdier, hvor du kan være med til at gøre en forskel? så kan en karriere i VELA være det helt rigtige for dig.

VELA er en dynamisk, privatejet familievirksomhed, der blev grundlagt i 1935 af Vermund Larsen. Vi udvikler og producerer ergonomiske kvalitetsstole, der bruges til rehabilitering og i Sundhedssektoren. Endvidere producerer vi flotte, danske designstole samt stole og taburetter til kontormiljøer. Vores hovedkontor og administration er beliggende i Aalborg, hvor vores produktion også er placeret. I VELA arbejder vi ud fra fire grundværdier, disse er: Forskellighed, Grokraft, Omtanke og Tiltro. Vores mål er, sammen med vores ansatte, at efterleve disse værdier og skabe en attraktiv arbejdsplads, med fælles mål og fodslag, uanset oprindelse og baggrund.

Læs mere om VELA

VELA er en virksomhed i vækst. Derfor søger vi, løbende, engagerede kollegaer, der vil være med til at forme VELA i fremtiden. Hvis vi har ledige stillinger, kan du se jobopslaget herunder.

Key Account Manager i Norge og Sverige


Hvis vi ikke har ledige stillinger, så send os gerne en kort ansøgning, hvor du fortæller lidt om din hidtidige arbejdserfaring, og om hvordan du passer ind på VELA.

Brug nedenstående email.

  

ledige stillinger

 

Dansk design og produktion

Uendelige tilpasningsmuligheder

Gratis rådgivning af fagspecialister