Stol med sædeløft til mange formål

Hos VELA laver vi stole, der hjælper mennesker med funktionsnedsættelser, så de får en bedre og mere selvstændig hverdag. Funktionsnedsættelser har nemlig ofte en stor indvirkning på, hvordan livet leves. Og vi ønsker at medvirke til et godt liv. 

Stol med elektrisk sædeløft hero udstigningshjaelp 4

Stol med elektrisk sædeløft – en løftestol

Stole med sædeløft kan i mange henseender være et vigtigt hjælpemiddel i dagligdagen, da en lift i sædet både kan have betydning for din mobilitet, din balance og ikke mindst din selvstændighed. 

En elektrisk løftestol kan med fordel anvendes, hvis du har smerter i dine hænder, ikke tåler vrid i kroppen, eller hvis du oplever at blive svimmel, når du bukker dig. 

Den elektriske lift-funktion er desuden god til dig, der har brug for, at stolen hæver og sænker sig uden bump, eksempelvis hvis du har en ryglidelse eller smerter.

Dette kan en hæve/sænke-stol hjælpe dig med

En hæve/sænke-stol kan give dig frihed til at klare de daglige opgaver helt uden hjælp fra andre. Derudover kan den hjælpe med:

at komme ned at sidde og op at stå.

at komme rundt i hjemmet, mens du sidder ned.

god komfort og ergonomisk støtte.

Mange af de ovenstående punkter kan mennesker uden funktionsnedsættelser sagtens klare, men har du en funktionsnedsættelse, kan du komme til kort netop her. Og så er det, hverdagen bliver svær at komme igennem.  

Med en hæve/sænke-stol med elektrisk lift får du mulighed for at få funktionsnedsættelsen lidt på afstand, da du i længere tid ad gangen kan spare på din energi og foretage dig noget, du holder af.

Forbliv mobil med en stol med sædeløft 

En stol med lift i sædet betyder, at du selv kan indstille, hvor højt du gerne vil sidde. Det giver en stor grad af frihed, at du let kan indstille din stol efter de aktiviteter, du foretager dig – uden anstrengelse. 

Stolen har fire letløbende hjul, der er placeret i hvert sit hjørne af stolen, og der er god plads til fødderne. Det betyder, at du kan sænke stolens sæde så langt ned, at du kan “gå” eller skubbe stolen rundt på en fuldstændig sikker måde. Hjulene kan ikke dreje ind foran dine fødder, så du risikerer at falde. Læs mere om faldforebyggelse her.

Har du før været forhindret i at komme rundt i dit hjem, kan du nu komme fra A til B uden besvær. Sikkerhed og mobilitet skaber frihed, og det kan du få med en VELA-stol med sædeløft.

Nå nye højder med en elektrisk løftestol

Du kan let sænke sædet, men det kan tilsvarende også hæves. På den måde kan du på en sikker måde nå op i de øverste skabe, uden at skulle sætte din lid til din dagsform og din egen balance. 

Hjulene på stolen kan nemlig bremses, så den holder stabiliteten og dermed balancen for dig. 

Du kan med fordel bremse stolen og få hjælp fra stolen til at rejse dig. Nu kan du træde ud på gulvet og samtidig blive støttet af sædet. Det kan give dig den fornødne tryghed, du har brug for, og du undgår pludselig svimmelhed ved at have rejst dig op for hurtigt. 

Med en elektrisk løftestol kan du nå lige så højt siddende, som du kunne stående. 

Uafhængighed skaber livsglæde

En stol med lift kan gøre madlavning, personlig pleje og andre nødvendige aktiviteter  meget lettere for dig. Helt praktisk er det derfor en god idé at anskaffe sig en stol med sædeløft. 

Men det er ikke den eneste gevinst, der kommer med sådan en stol. Ved at du klarer flere af dagens gøremål selv, betyder det også, at du i langt mindre grad er afhængig af hjælp fra andre. 

En VELA-stol med lift skaber uafhængighed og selvstændighed. Det, synes vi, er en menneskeret.

Se hvad VELA-stolen kan hjælpe dig med i dit hjem

Se alle

Se hvad vores brugere siger

Mere end 500.000 glade brugere af VELA-stolen

Vi har en arbejdsstol til alle aldre

Udforsk

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vi fokuserer på dig og dine behov samt hvordan du får mest muligt ud af din VELA stol – sammen finder vi den bedste løsning

Vi taler af erfaring

Denne tekst bygger på mere end 50 års udvikling og erfaring med VELA stole med over 500.000 solgte stole på verdensplan. Denne side er udarbejdet sammen med forfatteren.