Vermund Larsen A/S køber virksomhed i USA

Healthcare-virksomheden Vermund Larsen A/S passerer betydningsfuld milepæl i sin internationale vækstrejse. Opkøbet af den mangeårige forhandler i USA er et led i Vermund Larsens ekspansive strategi på det amerikanske marked.

Vermund Larsen A/S køber virksomhed i USA

Opkøbet sker på baggrund af over tyve års samarbejde med virksomheden Enable Me. Gennem de seneste år er der arbejdet intenst på at identificere det enorme potentiale og afprøve forretningsmodeller for salg af VELA-stole på det amerikanske marked. Dette lange og tætte samarbejde bliver nu til et yderligere datterselskab i koncernen.

Det er en unik mulighed for at sikre vores fortsatte vækst med en skalerbar forretningsmodel, som vi også kan bruge på andre markeder, udtaler Per Buus, CEO, Vermund Larsen A/S, og tilføjer:
I samarbejde med den amerikanske organisation og deres markedsekspertise kan vi sætte hastighed på realiseringen af det store potentiale for vores produkter i USA.

Tæt samarbejde og flere kolleger

Med i købet følger 20 kompetente medarbejdere, som med deres markedskendskab og lokale forankring fortsat får mulighed for at bidrage til succesen i USA. Design, udvikling og produktion af Vermund Larsens produkter forsætter i Nordjylland. På begge lokationer kan medarbejderne dog forvente at få flere kolleger i fremtiden:

Vi har gennem de seneste år investeret massivt i en skalerbar produktplatform og flere nye lokationer, der danner ramme om et moderne produktionssetup. Sammenlagt gør det os klar til ekspansiv og målrettet fremgang på udenlandske markeder, uddyber Per Buus.

De mange investeringer lægger grundlaget for Vermund Larsens fortsatte vækst på tiende år i træk. Under navnet VELA produceres der funktionelle stole, som har et unikt formål, der er skræddersyet til præcis det behov, som brugeren har – både i sundhedssektoren og i private hjem.